بررسی هفتگی سهام های پتروشیمی در بازار سرمایه+ جداول سهام

بررسی وضعیت سهام های مرتبط با پتروشیمی نشان می دهد که نسبت به دیگر گروه ها، سهامداران پتروشیمی وضعیت بهتری دارند.

به گزارش نفیرنفت | شبکه خبری صنعت نفت ایران ؛ بازار سرمایه در دومین هفته کاری خرداد ماه (۷- ۱۱ خرداد) همانطور که پیش بینی می شد وضعیت مطلوبی نسبا به بازارهای طلا، سکه و ارز نداشت. شاخص کل بورس که در آغاز این هفته عدد یک میلیون و ۵۶۴ هزار واحد را نشان می داد بعد از ۵ روز کاری، در پایان معاملات روز چهارشنبه روی عدد یک میلیون و ۵۴۲ هزار واحد آرام گرفت و به این ترتیب به طور میانگین سهامداران بورس زیان ۱.۵ درصد را در این هفته تجربه کردند.

بررسی وضعیت سهام های مرتبط با پتروشیمی نشان می دهد که نسبت به دیگر گروه ها، سهامداران پتروشیمی وضعیت بهتری دارند. ازمیان ۲۹ سهم قابل خرید و فروش مرتبط با پتروشیمی در این هفته، ۱۵سهم با کاهش قیمت همراه بودند و ۱۴ سهم افزایش قیمت داشتند که به نسبت هفته ماقبل آن، آمار بهتری است.

سه نماد از این گروه، پتروشیمی ممسنی (ممسنی)، پتروشیمی کازرون (کازرو) و پتروشیمی دهدشت (دهدشت) به علت ابهام در وضعیت اطلاعاتی مدتها است که بسته شده و هنوز در حالت تعلیق هستند.

بیشترین سود

از میان ۱۴ سهم پتروشیمی که در این هفته با افزایش قیمت روبرو بودند تنها ۳ سهم سودی بیش از ۵ درصد داشتند و ۱۱ سهم دیگر سود زیر ۵ درصد را ثبت کردند. نماد تولیدات پتروشیمی قائد بصیر (شبصیر) که در هفته گذشته در جدول زیانده ها قرار داشت این هفته بار دیگر با رکودزنی به جدول سودده ها برگشت و سود قابل توجهی داشت.

پنج سهم پربازده پتروشیمی در این هفته، به ترتیب عبارتند از:

نماد

درصد سود

قیمت ابتدای هفته

قیمت پایانی

وضعیت نهایی

شبصیر

۹.۳

۱۱۶۶۵۰

۱۲۷۵۰۰

داراب

۷.۱

۹۴۵

۱۰۱۲

صف خرید

بوعلی

۶.۲

۸۸۰۶۰

۹۳۵۰۰

نوری

۴.۹

۱۱۸۰۹۰

۱۲۳۸۹۰

پارس

۲.۴

۲۷۶۹

۲۸۳۵

 

بیشترین زیان

همان طور که گفته شد این هفته ۱۵ سهم از میان سهام پتروشیمی با زیان مواجه شدند که زیان ۱۲ سهم از این تعداد، کمتر از ۵ درصد بود و ۳ سهم دیگر زیانی در محدوده بین ۵ تا ۱۰ درصد داشتند.

پنج سهم پرزیان این هفته به ترتیب عبارت است از:

نماد

درصد زیان

قیمت ابتدای هفته

قیمت پایانی

وضعیت نهایی

خراسان

۹.۶

۱۳۲۰۸۰

۱۱۹۴۵۰

شکبیر

۷.۳

۹۱۲۰۰

۸۴۵۵۰

شپترو

۶.۵

۲۲۶۷

۲۱۲۰

جهرم

۴.۳

۸۶۴

۸۲۷

فسا

۳.۸

۹۲۲

۸۸۷

 

 چشم انداز هفته آینده

همانطور که گفته شد بورس دوباره گرفتار ترس های ناشی از اخبار سیاسی شده است و خروج پول حقیقی از آن شدت گرفته است. در چنین شرایطی تلاطم در بازارهای طلا و ارز هم مزید بر علت می شود و شرایطی را برای بورس رقم می زند که اصلا امیدوار کننده نیست. در ماه های اخیر بازار سرمایه از محل توجه مسئولان هم خارج شده است و در میان انبوه سمن های موجود، یاسمنی فراموش شده است. بر این مبنا واقعا نمی توان امیدی به بازار هفته پیش رو داشت.