دومین همایش مشتری مداری پتروشیمی مارون

به گزارش نفیرنفت | شبکه خبری صنعت نفت ایران؛  این همایش در تاریخ ۱۴۰۳/۴۰۱۷ برگزار گردید و پتروشیمی مارون میزبان تعدادی از مشتریان عمده، انجمن های صنعت پلیمر و پلاستیک بود. مشتریان مارون، نظرات و پیشنهادات خود را در باب: تولید گریدهای جدید، بررسی راه های تسهیل در پرداخت هزینه‌های محصولات خریداری شده و نحوه ی بسته بندی محصول، ارائه کرده و از اهتمام ویژه ی دکتر امرائی_مدیرعامل پتروشیمی مارون_ به واسطه ی برگزاری دومین همایش مشتری مداری و شنیدن نظرات و رفع دغدغه های احتمالی مشتریان، قدردانی کردند.

در این همایش، معاونین بازاریابی و توسعه ی بازار؛ انرژی و کنترل کیفیت، مدیر برنامه ریزی و مطالعات بازار و رئیس واحد QC نسبت به دستاوردهای پتروشیمی مارون در حوزه های بسته بندی، آزمایشگاه و QC توضیحات مبسوطی ارائه دادند.

واحد پژوهش پتروشیمی مارون، دستاوردهای خود را در ارتقای کیفی محصول BL3 ارائه کرد. همچنین در بخش PP نسبت به معرفی دو گرید جدید HP560R و HP560S و مزیتهای آن نسبت به گریدهای مشابه توضیحات مبسوطی ارائه گردید.